Formular de căutare

Colorant Superconcentrat "Coloriks" NE-63 nisip 120 ml

Colorant Superconcentrat "Coloriks" NE-63 nisip 120 ml

Serviciul nostru

  • Serviciul Clienți 24/7
  • Livrarea pe întreg teritoriul Moldovei
  • 14 zile pentru a returna marfa
Articol: 19.218
Preț în magazin: Pret pe site:
30.00 28.00
Unitate de măsură buc
In stock Da
Cumpara cu 1 clic Adaugă in coș
Controlul calității Reduceri până la 90%
Până la 1000 mărfuri în fiecare zi Mai mult de 500 de branduri
  • Descrierea mărfurilor

Compoziție - pigmenți, aditivi funcționale, conservanți, apă
Culoare – nisip
Cantitate – 120 ml
Marca – Coloriks
Caracteristici – produs ecologic; culori aprinse; fără miros ascuțit; rezistență mare la lumină; înaltă permeabilitate vapori de apă; rezistență excenlentă la abraziune umedă și uscată; se deosebește prin intensitatea culorii și în orice raport cedează la amestecul cu vopseaua albă
Utilizare – conceput pentru nuanțare în culoarea selectată de vopsele finisate cu vopsele pe bază de solvent solubil în apă și - emulsie, ulei-ftalic, adezivi, nitroceluloză, cauciuc clorurat. Unele dintre culorile disponibile pot fi folosite în aer liber.
Aplicare – înainte de utilizare, se agită flaconul timp de 30 de secunde. Alegeți partiția în funcție de numărul de ton de apel indicat pe etichetă și de a determina numărul de scheme de culori. Pentru rezultate optime, adăugați porțiunea necesară de paste, mai întâi într-o cantitate mică de vopsea și se amestecă bine. Amestecul se adaugă apoi cu agitare constantă la restul vopselei. Pentru a asigura un sunet uniform, nuanțat simultan în capacitate mare toate vopseaua destinată pentru vopsirea aceluiași plan. În fiecare caz, se recomanda testul-vopsire. Toate vopselele pot fi amestecate. Consumul pe un singur strat: În funcție de intensitatea culorii.
Termen de valabilitate – 24 luni