Formular de căutare

Silicon sanitar gri 280ml. Bison 8.40

Silicon sanitar gri 280ml. Bison 8.40

Serviciul nostru

  • Serviciul Clienți 24/7
  • Livrarea pe întreg teritoriul Moldovei
  • 14 zile pentru a returna marfa
Articol: 59.32
Preț în magazin: Pret pe site:
135.00 130.00
Unitate de măsură buc
In stock Da
Cumpara cu 1 clic Adaugă in coș
Controlul calității Reduceri până la 90%
Până la 1000 mărfuri în fiecare zi Mai mult de 500 de branduri
  • Descrierea mărfurilor

Mastic siliconic pentru etenşarea, umplerea şi lipirea îmbinărilor a fantelor şi a golurilor la băi şi bucătării. Impermeabil , antimucegai, rezistent la raze UV, elasticitate permanentă. Aderă pe ceramică şi faianţă, obiecte sanitare , sticlă netedă, emal, metale.
UTILIZARE: suprafeţele de lipit trebuie să fie curate, uscate,fără praf şi degresate. Aplicaţi masticul în mod uniform în îmbinare şi neteziţi cu o spatulă umedă. Pelicula se formează în 10 minute. Timp de întarirea: 3mm după 24 ore. Menţineţi îmbinarea uscată cel puţin 8 ore.
IMPORTANT: temperatura de aplicare +5C +40C. Pentru rezultate optime pe mase plastice, smergiluiţi suprafeţele în prealabil şi apoi utilizaţi Bison Silicone Primer. Nu se poate vopsi. Pete proaspete se curăţă cu spirt. Petele uscate se îndepărtează pe cale mecanică. Durata minimă de depozitare în ambalaj intact şi în mediu uscat, la max. +20C: 18 luni de la data fabricaţiei condificata pe produs. Efect iritant asupra ochilor şi a pielei. A nu se lasă la îndemănă copiilor. A se evita contactul cu pielea şi cu ochii. A se folosi numai în spaţii bine ventilate.