Formular de căutare

HP - Finish Knauf (25 kg)

HP - Finish Knauf (25 kg)

Serviciul nostru

  • Serviciul Clienți 24/7
  • Livrarea pe întreg teritoriul Moldovei
  • 14 zile pentru a returna marfa
Articol: 3.8
Preț în magazin: Pret pe site:
130.00 130.00
Unitate de măsură buc
In stock Da
Cumpara cu 1 clic Adaugă in coș
Controlul calității Reduceri până la 90%
Până la 1000 mărfuri în fiecare zi Mai mult de 500 de branduri
  • Descrierea mărfurilor

Knauf HP Finish este un amestec de versatil pe bază de gips, îmbogăţit cu aditivi, cu calitati aderenta imbunatatita. Potrivit pentru pereţi subţiri şi chituirea plafoanele de spaţii cu umiditate normală (inclusiv bucătării şi băi în case).
APLICARE:
Folosit pentru baze de beton gata precum şi tencuieli de ipsos, var-ciment şi ciment. De bază trebuie să fie netede, ferm, stabil şi fără particule desprinse, praf, murdărie. Suprafetele din beton trebuie sa fie uscate.
Substratul şi mediul înconjurător trebuie să fie de cel puţin 5 ° C. În timp ce lucraţi cu o soluţie de până la 120 minute. În primul rând, aveţi nevoie pentru a umple fisuri şi cusături. Spatula sau cu mistria aplică materialul pentru suprafaţa pregătită şi netedă. Atunci când sunt aplicate la plat (neted) de suprafaţă este necesar să se respecte o grosime de minim. La temperaturi ambientale scăzute nu este permisă încălzirea directă a pereţilor tratate. Timpul de uscare în funcţie de temperatura mediului ambiant - aproximativ 24 de ore. Toate acoperiri sunt aplicate numai la suprafaţă complet uscate.
CONSUM: 1,1 kg pentru 1 m. pătrat. fără a pierde atunci când se lucrează la o grosime de 1mm.
TERMEN DE VALABILITATE: 6 luni.
AMBALAJUL: 25 kg sac.