Formular de căutare

Livrare

Conditiile de livrare a marfii comandate in internet-magazin:

Stimati clienti, special pentru Dumneavoastra noi am elaborat un sistem flexibil de reduceri, livrare personalizata si posibilitate de plata a comenzii la domiciliu. Toate aceste facilitati sunt facute pentru asigurarea confortului maxim la efectuarea cumparaturilor pe net.

Livrarea:

Livrarea marfurilor se efectueaza in conformitate cu graficul prestabilit de codul muncii al companiei. In acest fel, livrarea pe teritoriul municipiului Chisinau prevede urmatoarele conditii:

  1. Toate comenzile de mic tonaj si volum primite pina la orele 13:00, sunt livrate in ziua curenta. Comezile mici care au fost ptimite dupa orele 13:00 sunt prelucrate pina la orele 17:00, fiind livrate in urmatoarea zi dupa efectuarea comenzii. Ora livrarii va fi comunicata prin telefonul de catre managerul nostru.
  2. Toate comenzile de tonaj si volum mediu ( pina la 4 tone, care incap in microbus), primite pina la orele 13:00, vor fi livrate in decurs de 1-2 zile (in dependenta de accesibilitatea transportului nostru). Comenzile de tonaj si volum mediu care sunt primite dupa orele 13:00 vor fi prelucrate in aceeasi zi, pina la orele 17:00, si ulterior livrate in decurs de 1-2 zile lucratoare, in conformitate cu orarul de livrari. Insa, in cazul in care masina noastra este libera in ziua efectuarii comenzii - marfa poate fi livrata in aceeasi zi. Ora livrarii va fi comunicata prin telefonul de catre managerul nostru.
  3. Toate comenzile de tonaj si volum mare ( de la 4 tone, care incap in camion de marca DAF) primite pina la orele 13:00, sunt livrate in a-II-a zi dupa efectuarea comenzii. Comenzile de tonaj si volum mare care au parvenit dupa orele 13:00 vor fi prelucrate in aceeasi zi, pina la orele 17:00, si ulterior livrate in decurs de 1-2 zile lucratoare. in conformitate cu orarul de livrari. Insa, in cazul in care masina noastra este libera in ziua efectuarii comenzii - marfa poate fi livrata in aceeasi zi. Ora livrarii va fi comunicata prin telefonul de catre managerul nostru.

TARIFELE STABILITE PENTRU LIVRAREA MATERIALELOR DE CONSTRUCTII SI OBIECTELOR SANITARE

  • Marfă mică de la 100 de lei
  • Marfă cu tonaj de la 300 kg la 2,5 tone de la 200 la 500 lei
  • Cantitatea de marfă de la 2,5 tone la 6 tone de la 350 la 600 lei

DESCARCAREA MARFII

 

ATENTIE!!! Clientul trebuie sa asigure descarcarea marfurilor livrate la locul de destinatie.
Soferul Mac-Stro nu participa in procesul de descarcare a marfurilor.