Formular de căutare

Cazan gaz HSG-400 SD

Cazan gaz HSG-400 SD

Serviciul nostru

  • Serviciul Clienți 24/7
  • Livrarea pe întreg teritoriul Moldovei
  • 14 zile pentru a returna marfa
Articol: 8.37
Preț în magazin: Pret pe site:
9 450.00 9440.00
Unitate de măsură buc
In stock Da
Cumpara cu 1 clic Adaugă in coș
Controlul calității Reduceri până la 90%
Până la 1000 mărfuri în fiecare zi Mai mult de 500 de branduri
  • Descrierea mărfurilor

Montare – pe perete
Greutate – 36 kg
Înălțime – 626 mm
Lățime – 490 mm
Adâncime – 369 mm
Putere – 46.5 kW
Control – electronic
Contur - GVS
GVS ∆t = 25°С 26.7 l/min
GVS ∆t = 40°С 16.7 l/min
Gama de putere în modul de încălzire – 16,9- 46,5 kW
Gama de putere în modul GVS – 16,9- 46,5 kW
Eficiență – 89-92 %
Presiune maximă – 3 bar
Tensiune rețea – 220 V
Carburantul utilizat – natural/gaz lichefiat
Diametrul coșului de fum – 110/80 mm
Diametrul de montare apă – 1/2 inch
Diametrul de montare încălzire – 3/4 inch
Avantaje – aprindere electronică; gaz petrolier lichefiat sau naturale; dublu (coaxial) coș de fum; rezistență la foc mare a corpului cazanului; dublă protecție împotriva înghețului; sistemul de protecție împotriva suflare; reporni sistemul cazanului; sistemul de protecție a suflantei; protecție împotriva lipirea rotorului pompei; protecție împotriva fierbere; protecție triplă împotriva supraîncălzirii; senzor de scurgere a gazelor; camera de control de la distanță de la distanță; vas de expansiune cu membrană 8 litri; grupul de securitate; pompă de circulație cu comutarea automată din modul de încălzire la modul de alimentare cu apă caldă; placă schimbător de căldură apă caldă menajeră; ventilator electric cu modul de reglare a gazelor de ardere; termostatul de cameră; placă de montare; filtru de impurități magnetice
Descriere – Cazan turbofan Hydrosta HSG funcționează pe gaz și este montat pe perete, pentru încălzire și alimentare cu apă caldă de case, vile, alte clădiri. Soluții tehnologice moderne utilizate în Hydrosta HSG, îndeplinesc toate standardele de calitate europene.
Sistemul de ventilație forțată produce o eliminare a gazelor arse în deschiderea ferestrei, peretele, sau într-un orificiu separat. Modurile de cazan sunt controlate de camera de pe panoul de control de la distanță. Afișaj și sunet digital de semnalizare termostat de cameră poate controla funcționarea în toate modurile de la o distanță suficientă față de cazan. Sistem de telemetrie monitorizează funcționarea tuturor unităților de cazane și transmite un semnal la defect panoul de control.