Formular de căutare

Gotthard Therme Wellness Hotel alege pentru vizitatorii tai cele mai bune obiecte sanitare - Kaldewei!

Plăcerea de a practica sporturile de iarnă se combină cu un cofort uimitor: hotelul familiar «4 stele»  «Gotthard Therme Wellness Hotel» în Ötztal, Tirol -  este locul ideal pentru persoanele care iubesc sportul și pentru cei care doresc să se relaxeze. După o renovare extinsă în colaborare cu firma «Haid & Falkner» camerele au devenit mult mai spățioase și mai confortabile pentru cazare. Camera de baie cu un design nou datorită căzilor de baie, lavoarelor și padoanelor pentru duș al brad-ului Kaldewei. Aceste produse dispun de un design unic și crează o armonie în camera de baie datorită materialului unic folosit și limbajul designului.

 

Echipamentul de baie armonios datorită designului oferit de Kaldewei

Rezultate: o atmosferă armonioasă în camera de baie datorită designului oferit de Kaldewei  - padonul pentru duș cu emali Conoflat, chiuveta dublă Cono și cada Plaza Duo cu  sistem audio integrat în camera de baie Kaldewei Sound Wave. Rezolvarea pentru camera de baie de la Kaldewei, se combină ideal cu materialul, designul și culoarea, oferă un stil unic și invită vizitatorii să se odihnească și să se relaxeze.

 

Articole

Plăcerea de a practica sporturile de iarnă se combină cu un cofort uimitor: hotelul familiar «4 stele»  «Gotthard Therme Wellness Hotel» în Ötztal, Tirol -  este locul ideal pentru persoanele care

Lavoarele fine Miena de înaltă calitate oțel-email Kaldewei ajută la accentuarea camerei de baie moderne

 

Visați la o cameră de baie amenajată armonios și eficient? Vă punem la dispoziție 15 trucuri datorită cărora camera de baie va deveni mult mai confortabilă.