Formular de căutare

SUBTILELE LAVOARE DE TIP BOL DE MARCA KALDEWEI

 

Martie 2017 . – Lavoarele fine Miena de înaltă calitate oțel-email Kaldewei ajută la accentuarea camerei de baie moderne. Efectuată sub forma unui bol, combină între ele puritatea și minimalismul liniilor cu un design fragil. Lavoarele Miena, sunt create de designerul Ana Solomon, disponibile în două dimensiuni, versiuni rotunde și dreptunghiulare. : Pe lângă culorile clasice de instalare, chiuvetele pot fi executate în nuanțe exclusiviste ale colecției Coordinated Colors Collection. Prezentînd Seria Miena pe piață, compania Kaldewei își extinde din nou granițele industriale și tehnice, scriind o nouă pagină în istoria amenajării camerilor de baie.

 

 Lavoarele fine Miena de înaltă calitate oțel-email Kaldewei ajută la accentuarea camerei de baie moderne. Efectuată sub forma unui bol, combină între ele puritatea și minimalismul liniilor cu un design fragil

 Pe lângă culorile clasice de instalare, chiuvetele pot fi executate în nuanțe exclusiviste ale colecției Coordinated Colors Collection. 

 

 

 

 

 

Articole

Plăcerea de a practica sporturile de iarnă se combină cu un cofort uimitor: hotelul familiar «4 stele»  «Gotthard Therme Wellness Hotel» în Ötztal, Tirol -  este locul ideal pentru persoanele care

Lavoarele fine Miena de înaltă calitate oțel-email Kaldewei ajută la accentuarea camerei de baie moderne

 

Visați la o cameră de baie amenajată armonios și eficient? Vă punem la dispoziție 15 trucuri datorită cărora camera de baie va deveni mult mai confortabilă.